Nederlands België Frans

Slagerijen Kaldenberg

Slagerijen Kaldenberg is de verspartner vlees van Sligro Food Group. Het familiebedrijf, opgericht in 1959, is gespecialiseerd in het verwerken van hoge kwaliteit vlees producten voor horeca, grootverbruik en zorginstellingen.

De slagerijen van Kaldenberg zijn terug te vinden in Sligro en Sligro-ISPC filialen in Nederland en België. Daarnaast levert Kaldenberg alle bezorgservices van Sligro Food Group.

Zo is Slagerijen Kaldenberg een betrouwbare vleesleverancier én partner voor de foodprofessionals in de Benelux.

Assortiment bekijken

Familiebedrijf

Wat ooit begon met een paar ambachtelijke Kaldenberg slagerijen in Nederland, is uitgegroeid tot een internationaal modern vleesverwerkend familiebedrijf. In 1959 begon Piet Kaldenberg senior zijn eigen kruidenierswinkel met slagerij in het Nederlandse dijkdorpje Herwijnen.

De gebroeders, Piet- en Joop Kaldenberg, hebben rond 1990 het familiebedrijf van hun vader overgenomen. Vandaag de dag werken ze nog steeds met veel passie bij Slagerijen Kaldenberg, waar ze samen met de derde generatie het bedrijf runnen.

De derde generatie, Piet Jr. – Patrick – Ankie – Dirk – Angela, is actief in diverse afdelingen van het bedrijf. Zij kijken met veel vertrouwen naar de toekomst en gaan het familiebedrijf verder uitbouwen.

Geschiedenis bekijken

Hoge kwaliteit vlees

Slagerijen Kaldenberg biedt foodprofessionals een hoge kwaliteit vlees. Het vlees komt van over de hele wereld. Het assortiment van bestaat uit rundvlees, varkensvlees, kalfsvlees, lamsvlees en vleesvervangers. De producten zijn zowel vers, diepvries, gegaard als sous-vide gegaard op diverse manieren verkrijgbaar. Zo portioneert en verpakt Slagerijen Kaldenberg de vlees producten klant specifiek.

Het wereldwijde inkoop netwerk zorgt voor verschillende merken, concepten en specifieke rassen met een verhaal. Zo heeft Slagerijen Kaldenberg Wagyu A4 rundvlees uit Japan, maar ook Natuurvlees-Nederland rundvlees met twee sterren Beter Leven uit de Nederlandse natuurgebieden. Duurzaamheid is dan ook een belangrijke pijler binnen het assortiment. Bij Kaldenberg bestaat het assortiment voor ca. 35% uit duurzame opties.

Zo heeft Slagerijen Kaldenberg voor iedere foodprofessional een passend stukje vlees in het assortiment.

Assortiment bekijken

Service en advies op maat

Belangrijke kernwaarden van Slagerijen Kaldenberg zijn service en advies op maat. Zo voorzien de vakbekwame slagers en het verkoop team graag, alle foodprofessionals in de Benelux, van advies, inspiratie en ondersteuning.

Het advies en de service zijn ook terug te vinden in het klantvriendelijke bestelsystemen van Sligro Food Group. Zo kun je dagelijks je vlees bestellen voor de eerst volgende leverdag en kun je met je vragen altijd terecht bij de receptie.

Wanneer je een afspraak wil maken met een van de medewerkers, kun je via onderstaande button contact opnemen. Slagerijen Kaldenberg reageert zo snel mogelijk op je vraag.

Contact opnemen